Elbesiktning av hus med Eio Eltest innan du säljer eller köper

Genom en grundlig elbesiktning med Eio Eltest innan du säljer din villa undviker du bakslag i form av dolda fel. Du har som husägare skyldighet att hålla din egen anläggning driftsäker och ofarlig, att hitta och åtgärda dolda fel innan du säljer ditt hus.

Du som vill köpa hus bör undersöka huset innan köp. Som köpare har du undersökningsplikt av brister i elinstallationen. Med en professionell elbesiktning undviker du oväntade kostnader och oönskade bestyr.

Så går det till och det här får du

Vi testar gruppcentraler och säkringar, kollar ledningar och kablar, gör stickprovskontroller av kopplingar, eluttag och strömbrytare. I din hand får du efter genomförd elbesiktning ett utförligt protokoll. Du ser om elanläggningen har fullgod säkerhet eller inte. Visar testet elfel som behöver åtgärdas, får du ett kostnadsförslag av oss.

Vi på Tyresö Strands Elservice AB genomför elbesiktning med Eio eltest av hus i Stockholm och inom hela länet. Vi står till tjänst med gedigen erfarenhet och stor respekt för din tid. När du anlitar oss kan du förvänta dig att vi kommer i tid, och håller tiden. Du kan också förvänta dig rak kommunikation.

Skicka din förfrågan idag via formulär eller kontakta oss!

OFFERTFÖRFRÅGAN


Vill du ha ett snabbt svar gällande vad din elinstallation skulle kosta?


Klicka här för offertförfrågan »


Var rädd om dina nära och kära
- elinstallationer är färskvara!


Gör EIO´s självtest »