Heltäckande elservice till din fastighet – elinstallation och datainstallationVi levererar all form av elservice, elinstallation och datainstallation till din bostad eller ditt företags lokaler i Stockholm med omnejd. Från elinstallationer i villan till inkoppling av belysning i butiken till datainstallation i kontorsbyggnaden. Anlita alltid auktoriserad elinstallatör för att utföra elarbeten. Gör inga elinstallationer själv, även om du anser dig kunna tillräckligt. Felaktig montering medför livsfara och brandfara, och obehörigt elinstallationsarbete är straffbart. Vi har behörigheter och certifikat samt gedigen erfarenhet.


Vi på Tyresö Strands Elservice AB hjälper gärna till med att utforma installationerna estetiskt, och kan ge förslag på installationstekniska lösningar. Din fastighet bör ha en elförsörjning och elservice som är:

  • säker

  • tillförlitlig

  • behovsanpassad


Därför arbetar vi enbart med godkända kvalitetsprodukter som exempelvis Eljo, Elko, Hager, Amp

 

Vill du veta var du har din installatör?


Tyresö Strands Elservice är en seriös och pålitlig partner med 25 år i branschen till din tjänst. Långsiktighet och kvalitet är en prioritet i allt vi gör. Vi har också stor respekt för din tid. När du anlitar oss kan du förvänta dig att vi kommer i tid, och håller tiden. Du kan också förvänta dig en korrekt installation med god elsäkerhet och genuin service.


 


Skicka din förfrågan idag via formulär eller kontakta oss för mer information eller prisuppgift. Ange gärna när, var och vad vi kan hjälpa dig med, så kan vi boka en tid för konsultation.


 


OFFERTFÖRFRÅGAN


Vill du ha ett snabbt svar gällande vad din elinstallation skulle kosta?


Klicka här för offertförfrågan »


Var rädd om dina nära och kära
- elinstallationer är färskvara!


Gör EIO´s självtest »