Smarta hem & fastigheter med KNX system – styr fastighetens funktioner

Vad är KNX? Det är ett system för hem och fastighetsautomation som ger smarta hem & hus. Vad är det som är smart? Med KNX lösningar kan du hantera och styra din fastighet på ett enkelt sätt. Funktioner som belysning, ljud och bild, uppvärmning, luftkonditionering och solskydd i ett enda system. Lösningar som leder till sänkta driftskostnader som i sin tur leder till stora energibesparingar. Det är flexibelt och anpassningsbart. Med KNX kan du via en fjärrkontroll, laptop eller smartphone välja förinställda lägen, så kallade scenarier. Med en knapptryckning fälls markiserna in, mysbelysningen tänds och du får en behaglig temperatur inomhus, stereon startar och kvällen kan börja.

Funktioner för ökad trygghet

Självfallet är hemautomation mer än ett medel att skapa rätt stämning. Larma från telefonen. Om något stör eller oroar dig nattetid: sträck ut armen och tryck på knappen bredvid sängen för att tända alla ljus i huset och i trädgården. En annan fördel är att du kan hålla tjuvar borta eftersom du kan programmera så att det ser ut som om någon är hemma, även när du har gått ut eller är bortrest.

Smidigt och smart system

Du behöver inte längre ila runt mellan olika strömbrytare och termostater. Tryck bara på en knapp eller använd dator för att aktivera alla funktioner du vill på en gång. Du behöver inte heller bekymra dig om vädret. Väderstationen ser till att värmen slås av om den inte behövs. Och vid stormigt väder fälls markiserna in automatiskt så att de inte skadas. Den centrala avstängningsknappen vid ingången stänger av allting, exempelvis alla lampor och apparater som är kopplade till vägguttag.

Ekonomi och miljö ger tummen upp

Smarta hem & fastigheter kan tack vare KNX lösningar minska energiförbrukningen och sänka elräkningen med så mycket som 30 %. Besparingar för både din ekonomi och vår miljö. Vi på Tyresö Strands Elservice är stolt partner till KNX och innehar certifikat på avancerad nivå  . Vi har lång erfarenhet med knx installation,programering,driftsättning och service i privata hem och kommersiella fastigheter i Stockholm och inom hela länet. Långsiktighet och kvalitet är en prioritet i allt vi gör.

Tyresö strands Elservice AB är medlem i knx professionals Sweden .   www.knx-professionals.se


 

Skicka din förfrågan idag via formulär eller kontakta oss!

OFFERTFÖRFRÅGAN


Vill du ha ett snabbt svar gällande vad din elinstallation skulle kosta?


Klicka här för offertförfrågan »


Var rädd om dina nära och kära
- elinstallationer är färskvara!


Gör EIO´s självtest »